Huur de mooiste vakantiehuizen
Direct contact met eigenaars of partners
Geen boekingskosten

Geselecteerde vakantie accommodaties

Vakantiehuizen te huur

Ligging Bretagne

Bretagne is het meest westelijk gelegen gebied van Frankrijk. Ten noorden grenst het aan het Engelse Kanaal, ten oosten aan de Mer d’Iroise en ten zuiden aan de Golf van Biskaje. De hoofdstad van Bretagne is Rennes. Andere belangrijke steden zijn Saint-Malo, Brest, Quimper en Vannes. Bretagne gaat prat op een oneindig lange kustlijn, brede stranden, ruige rotsen en schilderachtige haventjes. Het binnenland is groen en heuvelachtig. Bretagne kent een heel zacht zeeklimaat. De zomers zijn aangenaam met een gemiddelde temperatuur van 20°C. Redenen genoeg dus om een vakantiehuis in Bretagne te huren!

Vakantieverblijven Bretagne

Ontdek snel onze ruime waaier aan vakantiehuizen in Bretagne: pittoreske vissershuizen, villa's met zwembad, rustieke hoeves,... Bij ons vind je zonder twijfel wat je zoekt!

We bieden ook tal van vakantiehuizen in de verschillende departementen van Bretagne: Côtes d’Armor, Finistère, Ille-et-Villaine en Morbihan. Elk departement biedt adembenemende landschappen, gezellige dorpjes en historische monumenten. Côtes d'Armor - het meest noordelijke deel van Bretagne - staat vooral bekend om zijn schitterende roze granietkust. De bekendste stad van Côtes d'Armor is het historische Dinan. In Finistère tref je unieke rotsformaties, typische ommuurde kerkhoven en sfeervolle steden als Quimper.  Hou je van geschiedenis? Dan zoek je je vakantiehuis best in het departement Ille-et-Villaine. Je vindt er tal van versterkte steden met historische kastelen en eeuwenoude kathedralen. Blikvanger van Ille-et-Villaine is de stad Rennes. In het zuidelijke Morbihan, tot slot, vind je de meeste Keltische invloeden terug.

Relaxhomes netwerk